21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εύσημα της Επάρχου Θήρας προς το ΑΤ Θήρας

Share

Με επιστολή της προς το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, η Έπαρχος Θήρας κα Θεώνη Λειβαδάρου αποδίδει τα εύσημα στους αστυνομικούς που ενήργησαν άμεσα και προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη που εξαπατούσε ηλικιωμένους πολίτες αποσπώντας χρηματικά ποσά.

Αναλυτικά στην επιστολή της η Έπαρχος αναφέρει:

“Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας για την εξάρθρωση της σπείρας, η οποία εξαπατούσε πολίτες με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα και τους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Στη Σαντορίνη, στη ναυαρχίδα του τουρισμού, το Αστυνομικό Τμήμα, με μεγάλη έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού, με σημαντική μείωση των διαθέσιμων πόρων, μέσων και υποστελεχωμένο, προσπαθεί καθημερινά με τους λίγους αστυνομικούς οι οποίοι υπηρετούν και υπερβαίνουν τον εαυτό τους, να προσφέρει στους κατοίκους την ασφάλεια που αξίζουν.

Και σε αυτή την αστυνομία οφείλουμε ένα ευχαριστώ. Είναι η αστυνομία που προστατεύει τον πολίτη και είναι θεματοφύλακας του δικαίου και των νόμων.

Η υποστελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας είναι γνωστή και ευελπιστώ την τρέχουσα τουριστική περίοδο, να ενισχυθεί η υπηρεσία με επαρκή αριθμό αστυνομικών ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη ασφάλεια στο νησί μας, γιατί η επιχειρησιακή ετοιμότητα φθίνει καθημερινά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και την αυτοθυσία των αστυνομικών.”


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη