Ευχαριστίες από τον Αντιδήμαρχο Θήρας Γρηγόρη Μαντούση

Διανύοντας πια τον τελευταίο μήνα της θητείας του ως Αντιδήμαρχος Θήρας, καθώς από 1/1/2024 αναλαμβάνει η νέα Δημοτική Αρχή, ο Γρηγόρης Μαντούσης με ανακοίνωσή του απευθύνει ευχαριστίες προς όσους τον στήριξαν τα τελευταία χρόνια και δηλώνει πως θα παραμείνει πολιτικά παρών και ως ενεργός πολίτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.

Πιο αναλυτικά, αναφέρει τα παρακάτω:

Γρηγόρης Μαντούσης

“Ένας δημοτικός κύκλος κλείνει και ένας νέος αρχίζει. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που διετέλεσα Αντιδήμαρχος Θήρας. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις, πολλές φορές με προσωπικό κόστος και πιστεύω ότι την τελική αποτίμηση της όλης προσπάθειας θα την εκτιμήσει τελικά ο δημότης.

Πιστεύω ακράδαντα ότι σε μια δύσκολη εποχή για την Αυτοδιοίκηση, με τόσα προβλήματα και με την κρίση της πανδημίας να επηρεάζει την εξέλιξη των έργων, με ελάχιστο μεν προσωπικό του Δήμου, αλλά με όρεξη και μεράκι, καταφέραμε στο χρονικό διάστημα αυτό να αλλάξουμε τον Δήμο μας προς το καλύτερο και να βάλουμε τα θεμέλια για σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν τα νησιά μας εδώ και πολλά χρόνια.

Θέλω πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξαν.

Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του, καθώς και τον Δήμαρχο κο Αντώνη Σιγάλα που με εμπιστεύτηκε για αυτή τη θέση, τους συναδέλφους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων με τους οποίους συνεργάστηκα. Πάνω από όλα όμως, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα στελέχη και όλους τους εργαζόμενους του Δήμου που χωρίς τη φιλότιμη δουλειά τους δε θα μπορούσαμε να κάνουμε όλα αυτά τα έργα που απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας, αλλά και αυτά που ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες τους και θα δούμε σύντομα να υλοποιούνται.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν κάποιους δεν κατάφερα να ικανοποιήσω, όμως κάποια πράγματα γίνονται και κάποια όχι, αλλά μερικές φορές γίνονται και λάθη, τα οποία είναι ανθρώπινα.

Θα συνεχίσω ως ενεργός δημότης να αγωνίζομαι για το καλό του Δήμου μας και δηλώνω πολιτικά παρών.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ με όλη μου την καρδιά καλή επιτυχία στη νέα Δημοτική Αρχή.”

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη