14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευχαριστίες του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου προς το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Share

emporikos_syllogosΕυχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Ιωάννη Ρούσσο, έστειλε ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας, κος Νίκος Νομικός με αφορμή την παρέμβαση του πρώτου ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή τροφοδοσία της Σαντορίνης σε τρόφιμα, κατά τις πρώτες μέρες εφαρμογής της τραπεζικής αργίας και των capital controls. Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας και εγώ προσωπικά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την καθοριστική παρέμβαση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων την κρίσιμη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες στο νησί εξαιτίας του περιορισμού ρευστότητας, ο οποίος οδήγησε τους τοπικούς εισαγωγείς προϊόντων και κυρίως κρεατικών στο να αδυνατούν να καλύπτουν τις ιδιαίτερα αυξημένες αυτή την εποχή ανάγκες του νησιού μας.

Αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του συγκεκριμένου εγχειρήματος, το Επιμελητήριο Κυκλάδων στάθηκε αντάξιο του ρόλου του και, ειδικά στην περίπτωση της Σαντορίνης, συνετέλεσε ώστε έστω και την τελευταία στιγμή να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις για τους επισκέπτες μας.

Τέλος, ο Σύλλογός μας θέλει να επισημάνει την αναγκαιότητα της ύπαρξης και σωστής λειτουργίας των τοπικών φορέων, οι οποίοι είναι σε θέση να αντιληφθούν τις ιδιαιτερότητες των νησιών μας και να επεμβαίνουν κατάλληλα ώστε να προασπίζουν τα συμφέροντα των επιχειρηματιών, αλλά και των πολιτών γενικότερα.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Νομικός
Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη