Ευχές Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για τα Χριστούγεννα

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Η γέννηση του Θεανθρώπου στέλνει το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της πίστης στις καρδιές των ανθρώπων. Το μήνυμα των Χριστουγέννων, προβάλλει πιο επίκαιρο από ποτέ, κάτω από τις σημερινές εξαιρετικά δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που διανύει η πατρίδα μας.

Τα συναισθήματα αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και ανθρωπιάς είμαι σίγουρος ότι μας διακατέχουν όλους, ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη και όχι μόνο τις Άγιες αυτές μέρες αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το μήνυμα των Χριστουγέννων, το μήνυμα της αγάπης και της σωτηρίας, αναφέρεται στον απόλυτο σεβασμό της αξίας του προσώπου, του συνανθρώπου και την παύση κάθε μορφής βίας. Ας προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε το ατομικό σε συνολικό για να μπορέσουμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Το νησί μας είναι ένα ευλογημένο νησί. Και με την βοήθεια όλων μας θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε ακόμη πιο πέρα, ακόμη πιο ψηλά.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου, γεμάτη αγάπη, υγεία και ευημερία.

Καλά Χριστούγεννα!

Νίκος Ζώρζος
Δήμαρχος Θήρας


 

Μαζί με την αγάπη μας, έχετε τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές μας για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Η Γέννηση του Θεανθρώπου ας πλημμυρίσει με αγάπη την ψυχή όλων μας. Μακάρι ο καινούργιος χρόνος να υλοποιήσει το όραμα μιας κοινωνίας όπου θα βασιλεύει η αγάπη, η ευτυχία και η ειρήνη.

Σε όλους τους συμπατριώτες μας ευχόμαστε, να έχουν ελπίδα, υπομονή, αντοχή, πείσμα και δημιουργικότητα για ένα καλύτερο αύριο.

Από την Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Γεώργιος Αντ. Νομικός


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη