Φωτογραφικό μάθημα για το πορτραίτο στην επόμενη συνάντηση της Φ.Ο.Σ.

Άνδρας που κρατάει φωτογραφική μηχανή“Δεν υπάρχουν κανόνες για τις καλές φωτογραφίες, υπάρχουν μόνο καλές φωτογραφίες. Δεν δημιουργείς μια φωτογραφία μόνο με τη μηχανή. Όταν φωτογραφίζεις κουβαλάς μαζί σου όλες τις εικόνες που έχεις δει, όλα τα βιβλία που έχεις διαβάσει, τη μουσική που έχεις ακούσει, τους ανθρώπους που έχεις αγαπήσει” – Ansel Adams

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών, η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης – Φ.Ο.Σ. ξεκινάει τον έκτο κύκλο συναντήσεων για την περίοδο 2021-2022. Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές, παρέχουν γνώσεις πάνω στην καλλιτεχνική φωτογραφία και τη σύνθεση και απευθύνονται σε όλους όσους αγαπούν την φωτογραφία και επιθυμούν να μοιραστούν αυτή τους την αγάπη με την ομάδα, ανεξάρτητα από τις γνώσεις τους ή τον φωτογραφικό τους εξοπλισμό.

Οι συναντήσεις, που είναι απολύτως δωρεάν, θα πραγματοποιούνται στον χώρο του Γυμνασίου Εμπορείου, Τετάρτες στις 20:00. Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα γίνονται κατόπιν συνεννόησης και φωτοβόλτες, ορισμένες Κυριακές, για εξάσκηση στο πεδίο.

Η επόμενη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 20/10, ώρα 20:00, με θέμα “Πορτραίτο – Αυτοπορτραίτο”.

Υπεύθυνοι σεμιναρίων: Κώστας Θεοδωρόπουλος και Δημήτρης Νιώρας

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις συναντήσεις της Φ.Ο.Σ., οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6974815987 και 6980112626, στο email santophotogroup@gmail.com, ή μέσω της σελίδας Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης – Φ.Ο.Σ. στο Facebook.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη