20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γενική Συνέλευση και εκλογές για το ΙΜΠΗΣ

Share

Το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης του Ηφαιστείου Σαντορίνης καλεί, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού του, τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, και ώρα 16:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Λουκά & Ευάγγελου Μπελλώνια, στα Φηρά, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διαπίστωση απαρτίας
2. Εκλογή Προεδρείου Γεν. Συνέλευσης
3. Παρουσίαση πεπραγμένων ΙΜΠΗΣ και Οικονομικός Απολογισμός
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα διεξάγει τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο, ώρα 18:00. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ολοκληρωθεί στις 19:30.

Οι υποψήφιοι για το αξίωμα μέλους του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους στο ΔΣ έως και την παραμονή των εκλογών.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες με το ΙΜΠΗΣ (συνδρομές τριών τελευταίων ετών, 30 €).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, ώρα 16:30 και 18:00, αντίστοιχα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση

Σαντορίνη