Γενική Συνέλευση και εκλογές το Σάββατο 20/10 για το ΙΜΠΗΣ

Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στο Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης του Ηφαιστείου Σαντορίνης.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στο Μπελλώνειο, στις 16:30, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διαπίστωση απαρτίας
2. Εκλογή Προεδρείου Γεν. Συνέλευσης
3. Παρουσίαση πεπραγμένων ΙΜΠΗΣ και Οικονομικός Απολογισμός
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα διεξάγει τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο, ώρα 18:00. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ολοκληρωθεί στις 19:30.

Οι υποψήφιοι για το αξίωμα μέλους του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους στο ΔΣ έως και την παραμονή των εκλογών.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες με το ΙΜΠΗΣ (συνδρομές τριών τελευταίων ετών, 30 €).

Θυμίζουμε ότι για τις 19:00 της ίδιας ημέρας, στο Μπελλώνειο, είναι προγραμματισμένη η ετήσια ενημέρωση από το ΙΜΠΗΣ για την κατάσταση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here