Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Θήρας

Σε Γενική Συνέλευση συγκαλούνται τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας, με σκοπό την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης, δηλαδή την εκλογή των εννέα μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των πέντε μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς επίσης και των αντιπροσώπων του Συλλόγου στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου (Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α.).

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου ή το Σάββατο 20 Απριλίου ή τελικώς το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στον πολυχώρο ΥΦΕΝ, από ώρα 09:00 έως 17:00.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η Ημερήσια Διάταξη της Γενικής Συνέλευσης έχει ως ακολούθως:

  • Προσέλευση μελών
  • Έναρξη Εργασιών – Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ. – Ομιλία Προέδρου κ. Νίκου Νομικού
  • Ομιλία Γενικού Γραμματέα κ. Γιώργου Διαμαντόπουλου
  • Ταμειακός απολογισμός
  • Ομιλίες μελών
  • Απαλλαγή του Δ.Σ.
  • Αρχαιρεσίες ανάδειξης Εφορευτικής Επιτροπής
  • Αρχαιρεσίες ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και μελών στην Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α.
  • Διαλογή ψηφοδελτίων – Ανακοίνωση αποτελεσμάτων
  • Λήξη εργασιών

Όσα μέλη επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Νομικό 6945234084 ή τον Γραμματέα κ. Γιώργο Διαμαντόπουλο στο 6996987188. Σημειώνεται ότι κάθε μέλος δικαιούται να είναι υποψήφιο μόνο για ένα από τα παραπάνω όργανα (Εφορευτική Επιτροπή ή Διοικητικό Συμβούλιο ή Ελεγκτική Επιτροπή), καθώς επίσης μπορεί να είναι υποψήφιο για τους αντιπροσώπους στην Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α.

Για την ορθή συμμετοχή στη διαδικασία των εκλογών, είναι απαραίτητο τα μέλη να ενημερώσουν άμεσα τον γραμματέα του Συλλόγου για τα στοιχεία τους και το προσωπικό τους e-mail. Η αποστολή των στοιχείων θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση emporikossantorinis@gmail.com το αργότερο μέχρι τις 25/4/24, και να αναφέρονται το ονοματεπώνυμο, η εταιρεία, ο ΑΦΜ, το τηλέφωνο και ο αριθμός ΓΕΜΗ.

Επιπροσθέτως, κάθε μέλος πρέπει οπωσδήποτε να έχει μαζί του, στη διάθεση της Εφορευτικής Επιτροπής, τον ΑΦΜ της επιχείρησής του, την αστυνομική του ταυτότητα ή το βιβλιάριο ασθενείας ή το ασφαλιστικό βιβλιάριο ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο προκύπτει η ταυτότητά του.

Στο ψηφοδέλτιο μπορεί να θέσει μέχρι εννέα σταυρούς για το Διοικητικό Συμβούλιο και μέχρι πέντε για την Ελεγκτική Επιτροπή, ενώ για την Εφορευτική Επιτροπή μέχρι τρεις. Επίσης, για την εκλογή αντιπροσώπων στην ομοσπονδία Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α. έως και 9 σταυρούς.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη