Γεύσεις από το Νότιο Αιγαίο στη Food Expo 2024

Δυναμική παρουσία είχε για μία ακόμη χρονιά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo 2024, που έγινε στο Μetropolitan Expo στην Αθήνα, με τα νησιά της να γίνονται και πάλι σημεία αναφοράς, ως προς την γαστρονομία, την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητα των τοπικών προϊόντων.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Κρασιά, τυριά, αρτοσκευάσματα, λαδόπιτες, μέλια, μπύρες, αποστάγματα, βότανα, αλλαντικά, μελεκούνια, ντουρμάες και άλλα τυποποιημένα παρασκευάσματα από τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου είχαν την τιμητική τους, αφού με αυτά μαγείρεψαν οι σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου υπό τον Νίκο Χριστοφόρου, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα της έκθεσης με αρώματα και γεύσεις του Αιγαίου.

Συνολικά 37 παραγωγοί από Ρόδο, Σύρο, Νάξο, Πάρο, Κω, Κέα, Σαντορίνη, Σίκινο, Λέρο, Άνδρο, Κάσο, Σχοινούσα, Τήνο, Αμοργό εξέθεσαν τα προϊόντα τους στο περίπτερο που είχε μισθώσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Στην έκθεση βρέθηκαν 2000 επιχειρηματίες από 80 χώρες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται για τα ελληνικά προϊόντα και είχαν την ευκαιρία να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες απευθείας με τους παραγωγούς που συμμετείχαν.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη