Γεύση Σαντορίνης εξ αποστάσεως για τους επιβάτες του MS Europa 2

Το κρουαζιερόπλοιο MS Europa 2 της Hapag Lloyd εμφανίστηκε σήμερα (31/5) το πρωί στην καλντέρα της Σαντορίνης, προερχόμενο από τη Ρόδο. Το πλοίο παρέμεινε αρκετή ώρα στα ανοιχτά της Οίας, και τελικά συνέχισε, χωρίς να αποβιβάσει επιβάτες, το προγραμματισμένο του ταξίδι του προς το Ηράκλειο της Κρήτης.

Η σημερινή διέλευση του MS Europa 2 από την καλντέρα δεν σηματοδοτεί την έναρξη της φετινής σεζόν για την κρουαζιέρα στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με το ημερολόγιο αφίξεων κρουαζιεροπλοίων που διατηρεί και φέτος το Atlantea, η έναρξη της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη φέτος αναμένεται να γίνει στις 15/6 με το Celestyal Crystal. Αν και οι συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία είναι αρκετά ρευστές, θα καταβάλλεται κάθε προσπάθεια, ώστε το ημερολόγιο να είναι σωστά ενημερωμένο.

Για λόγους ασφάλειας, η κάθε εταιρεία κρουαζιέρας θα εφαρμόζει φέτος τη δική της πολιτική για τον τρόπο διακίνησης των επιβατών στα λιμάνια που θα επισκέπτεται. Στις green ή αλλιώς πράσινες κρουαζιέρες, όλοι οι επιβάτες όσο και τα πληρώματα των πλοίων θα είναι εμβολιασμένοι κατά της Covid-19 και θα μπορούν να κινηθούν ελεύθερα στα λιμάνια στα οποία θα πιάνει το πλοίο, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται. Στις κρουαζιέρες που υιοθετούν το “safe bubble” ή αλλιώς “ασφαλή φούσκα”, ακόμα και οι εμβολιασμένοι επιβάτες θα έχουν δικαίωμα να κατέβουν στους προορισμούς τους, μόνο ακολουθώντας οργανωμένες εκδρομές που έχουν προγραμματιστεί από το πλοίο.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη