14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Για 3η χρονιά το Distinguished Gentleman’s Ride στη Σαντορίνη

Share

Το ραντεβού έχει δοθεί για την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου. Το Distinguished Gentleman’s Ride είναι η παγκόσμια μονοήμερη μοτοσυκλετιστική εκδήλωση, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του προστάτη και την αντρική υγεία γενικότερα, καθώς και την συγκέντρωση χρημάτων για τον σκοπό αυτό. Ο θεσμός ξεκίνησε το 2010 στην Αυστραλία και πλέον έχει εξελιχτεί σε παγκόσμια διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε περίπου 600 πόλεις και σε 90 χώρες ανά τον κόσμο.

Στο Distinguished Gentleman’s Ride στη Σαντορίνη, οι συμμετέχοντες είναι επίσημα ντυμένοι και πίσω από το τιμόνι της vintage ή custom μοτοσυκλέτας τους, πορεύονται μαζί σε όλο το νησί. Κόστος συμμετοχής δεν υπάρχει. Μπορεί όμως κανείς να διαθέσει χρήματα μέσω του www.gentlemansride.com, είτε ως δωρεά απευθείας στη διεθνή οργάνωση, είτε ως χορηγία σε κάποιον από τους αναβάτες. Οι επιχειρήσεις επίσης μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ως τοπικοί χορηγοί.

Το 2016, την πρώτη χρονιά δηλαδή που οργανώθηκε Distinguished Gentleman’s Ride στη Σαντορίνη, πήραν μέρος 30 αναβάτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικου, και οι χορηγίες που μαζεύτηκαν έφτασαν τα 2.556 ευρώ. Πέρσι οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 70 και οι δωρεές υπέρ του σκοπού τις 5.300 ευρώ. Φέτος ο πήχης έχει τεθεί ακόμα ψηλότερα, οπότε αν έχετε ρετρό μηχανάκι ή μοτοσυκλέτα, μη χάσετε την ευκαιρία και δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη