15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Για λίγες ακόμα ημέρες οι εγγραφές στα επιμορφωτικά προγράμματα του ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς

Share

Στις 10 Ιανουαρίου ολοκληρώνονται οι εγγραφές στα δωρεάν “Σεμινάρια 2021” του Κ.Ε.Κ. “Γ. Γεννηματάς” της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των έργων “Δράσεις ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες” με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους ενδιαφερόμενους με την ασφάλεια που παρέχει ο ιδιωτικός τους χώρος, αφού πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως με τηλεδιάσκεψη.

Το Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποια από τα νέα προγράμματα, να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, υποβάλλοντας την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας του Κ.Ε.Κ., στη διεύθυνση www.katartisi-pnai.gr.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχής, τρεις δράσεις ανά άτομο.

Οι κατηγορίες των προγραμμάτων που θα υλοποιηθούν εμπεριέχουν ένα μεγάλο φάσμα θεματικών πεδίων ανταποκρινόμενα στις ανάγκες της δεδομένης ιδιαίτερης συγκυρίας: Ανθρώπινο δυναμικό, Οικονομία,  Τουρισμός,  Πολιτισμός και Ιστορία, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη, Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, Πρωτογενής τομέας,  Ασφάλεια τροφίμων, Υγεία και Πρώτες Βοήθειες, Συμβουλευτική για την ένταξη και επανένταξη στην αγορά εργασίας, Εστίαση και Γαστρονομία, Υπολογιστές, Ελληνική γλώσσα, Ξένες γλώσσες, Τέχνη, Διακόσμηση, Ομορφιά και Περιποίηση.

Στην ιστοσελίδα του έργου www.katartisi-pnai.gr, έχει αναρτηθεί η αναλυτική λίστα των προγραμμάτων, που θα υλοποιηθούν τον Ιανουάριο του 2021.

Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες, ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου, καταγωγής και επαγγελματικής κατάστασης με στόχο την ανάπτυξη και αναβάθμιση επαγγελματικών δεξιοτήτων, ενώ η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν. Όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς τη συμμετοχή τους στα προγράμματα επιμόρφωσης θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη