ΑΟ Θήρας – Ολυμπιακός για μια θέση στην τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας

Αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό θα βρεθεί ο ΑΟ Θήρας το απόγευμα της Τετάρτης 7/4 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, καθώς οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν σε αγώνα νοκ άουτ ένα από τα εισιτήρια του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην προηγούμενη φάση η ομάδα της Σαντορίνης απέκλεισε με δύο νίκες τον Πορφύρα, ενώ ο Ολυμπιακός -με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του σε σχέση με την αρχή της σεζόν, καθώς πολλές αθλήτριές του αναχώρησαν για ομάδες του εξωτερικού στη διακοπή του πρωταθλήματος- απέκλεισε με επίσης δύο νίκες το Μαρκόπουλο.

Οι δύο ομάδες που ήταν και οι φιναλίστ του κυπέλλου το 2019 στις Σέρρες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, καθώς στο πρωτάθλημα αγωνίζονταν σε διαφορετικούς ομίλους.

Ο ΑΟ Θήρας έχει βλέψεις για κατάκτηση του τροπαίου, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ισχυρό κίνητρο να κατακτήσει το 10ο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδος, στοιχεία που προμηνύουν μια δυνατή και γεμάτη συγκινήσεις αναμέτρηση.

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00 και θα μεταδοθεί από την τοπική τηλεόραση και από το κανάλι του ΑΟ Θήρας στο YouTube.

Στην άλλη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης, θα αγωνιστούν ο ΠΑΟΚ με τη Λαμία. Παναθηναϊκός και Άρης έχουν προκριθεί στην ημιτελική φάση άνευ αγώνα, κατόπιν κλήρωσης. Μετά τη λήξη των δύο προημιτελικών, θα γίνει η κλήρωση για την ημιτελική φάση και οι ομάδες θα μάθουν το ζευγάρι τους για την πρόκριση στον τελικό.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη