Για τη νίκη στην έδρα του Ηλυσιακού ο ΑΟ Θήρας

Στην Αθήνα συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας, όπου το Σάββατο 30/11 (ώρα 19:00) θα έρθει αντιμέτωπος με τον Ηλυσιακό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Η ομάδα της Σαντορίνης προέρχεται από ένα σερί δύσκολων αγώνων για το πρωτάθλημα με Πανναξιακό, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, συν τις αναμετρήσεις με την Grita Gjilan που της εξασφάλισαν την πρόκριση στους 16 του Challenge Cup. Στόχος για τον ΑΟ Θήρας δεν είναι άλλος από την νίκη, την 7η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ηλυσιακός, που έχει στον πάγκο του τον Γιώργο Ρούσση, πρώην προπονητή της Σαντορίνης, θεωρείται από τις αδύναμες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, έχει ωστόσο ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ανατροπή που πέτυχε στην προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην έδρα του Αίαντα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής, το Σάββατο 30/11, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Μαρκόπουλο σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αίαντα και ο Πορφύρας την Ηλιούπολη, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η αναμέτρηση μεταξύ Πανναξιακού και Θέτιδας στη Νάξο. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Τετάρτη 4/12 με τον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη