Για τη νίκη στην έδρα του Πορφύρα ο ΑΟ Θήρας

Με στόχο την καθαρή νίκη, που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα αγωνιστεί το Σάββατο 2/11 ο ΑΟ Θήρας στην έδρα του Πορφύρα, για την 3η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Η ομάδα της Σαντορίνης προέρχεται από δύο καθαρές νίκες, με Μαρκόπουλο εκτός και με Θέτιδα Βούλας εντός έδρας. Ο Πορφύρας είναι φέτος ο τρίτος εκπρόσωπος του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ στα ευρωπαϊκά κύπελλα, καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Challenge Cup, όπως και ο ΑΟ Θήρας και ο Ολυμπιακός. Στα του ελληνικού πρωταθλήματος, η ομάδα του Πειραιά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα, στη 2η αγωνιστική πήρε το πρώτο της τρίποντο, νικώντας τον Αίαντα Ευόσμου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο “Παναγιώτης Σαλπέας”, Ακτή Μιαούλη 552 – Πειραιάς, και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής που θα γίνουν επίσης στις 2/11, το Μαρκόπουλο -με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη στην έδρα του Άρη- υποδέχεται την Ηλιούπολη που κυνηγάει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ηλυσιακό, ο Πανναξιακός τον Αίαντα Ευόσμου και η Θέτιδα τον Άρη, ενώ την αγωνιστική συμπληρώνει το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη