Για τη νίκη στην Κόρινθο ο ΑΟ Θήρας

Τον τελευταίο του εκτός έδρας αγώνα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου στην Κόρινθο ο ΑΟ Θήρας, απέναντι στην τοπική ομάδα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου.

Με τρίποντα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Volleyleague (με Κόρινθο εκτός έδρας και Πορφύρα εντός έδρας), ο ΑΟ Θήρας μπορεί να ανέβει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, και αναλόγως των αποτελεσμάτων του Άρη, να φτάσει μέχρι και τη 2η θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας στους αγώνες play off που θα ακολουθήσουν.

“Είμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και θέλουμε καθαρές νίκες ώστε να μπούμε στα play off με καλές συνθήκες” δηλώνει ο προπονητής του ΑΟ Θήρας κος Γιώργος Ρούσης εν όψει του αγώνα, δίνοντας το σύνθημα για μια καλή εμφάνιση που θα φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αύριο θα αγωνιστούν επίσης ο Πορφύρας με τον Πανναξιακό για την 21η αγωνιστική, και ο Αίαντας Ευόσμου με τον Ολυμπιακό στο εξ αναβολής παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση της Ηλιούπολης με τον Άρη (21η αγωνιστική) έχει προγραμματιστεί για τις 28/3.
[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη