Red Bull Art of Motion: Για “ζέσταμα” στο Αμμούδι

Λίγο πριν τη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου, τρεις από τους κορυφαίους αθλητές που θα λάβουν μέρος στον τελικό του Red Bull Art of Motion, επισκέφθηκαν το γραφικό λιμανάκι στο Αμμούδι. Τα δύο φαβορί για τον φετινό τίτλο, ο Έλληνας πρωταθλητής 2014 και 2015, Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης και ο Λετονός Pavel Petkuns, νικητής το 2011 και το 2012, μαζί με τον πρωτοεμφανιζόμενο Πορτογάλο Pedro Salgado εξερεύνησαν τον κόλπο όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, πηδώντας από βάρκα σε βάρκα, «διαταράσσοντας» για λίγο την καθημερινότητα των ντόπιων ψαράδων. Aπό το «στόχαστρο» των διεθνών αθλητών δεν θα μπορούσαν να λείπουν βέβαια τα στενά σοκάκια της Οίας, τα λευκά σπίτια, τα γαλανόλευκα καμπαναριά και το επιβλητικό ηφαίστειο με φόντο το περίφημο ηλιοβασίλεμα.

Dimitris Kyrsanidis of Greece performs during the preshoot for the Red Bull Art Of Motion on Santorini island, Greece on September 26th, 2016
Ο Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης στην Οία

Το Red Bull Art of Motion έρχεται το Σάββατο 1/10, για 6η χρονιά στη Σαντορίνη και 2η στην Οία. 18 κορυφαίοι freerunners, μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής αλλά και νέες αφίξεις, αναμένεται να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό θέαμα στα μάτια τόσο των χιλιάδων παρευρισκόμενων, όσο και των εκατομμυρίων θεατών ανά την υφήλιο.

Στον τελικό του Σαββάτου θα συμμετέχουν οι 6 πρώτοι που πέρασαν στον τελικό του 2015, 4 άντρες αθλητές και 3 γυναίκες που έχουν προκριθεί μέσω του Οnline Qualifier και 5 ακόμα αθλητές που θα πάρουν την πρόκριση μέσω του σημερινού (29/9 – 16:00) Onsite Qualifier στη Σαντορίνη.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στις 16:00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και από το Novasports 1 HD, αλλά και για εκείνους που προτιμούν την digital εμπειρία από το www.redbullartofmotion.com και το Red Bull TV, το οποίο είναι διαθέσιμο σε τηλεοράσεις με πρόσβαση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα. Για πλήρη λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές πήγαινε στο about.redbull.tv. Εκτός από τα βραβεία του βάθρου και το Best Female Award, το CU θα βραβεύσει τον freerunner που θα δώσει τον πιο… Restart εαυτό του με το Best Trick Award.

Το Red Bull Art of Motion γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη