Red Bull Art of Motion: Συμπληρώθηκε η 18άδα του τελικού

Τα 5 τελευταία εισιτήρια για τον τελικό του Red Bull Art of Motion, που θα φιλοξενήσει η Οία το Σάββατο 1 Οκτωβρίου  (16:00), εξασφάλισαν οι 5 από τους 20 συμμετέχοντες του χθεσινού (29/9) Onsite Qualifier. Οι αθλητές που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή για το εντυπωσιακό freerunning πρόγραμμά τους είναι οι: Valtteri Luoma-Aho (Φινλανδία), Dominic Di Tomasso (Αυστραλία), Nikita Tetenev (Ρωσία), Nathan Weston (ΗΠΑ) και Bart Van der Linden (Ολλανδία).

red_bull_aom_onsite16
Οι 5 νικητές του Onsite Qualifier

Θέση στον τελικό έχουν εξασφαλίσει ήδη οι 6 πρώτοι από το 2015: Δημήτρης Κυρσανίδης (Ελλάδα), Pavel Petkuns (Λετονία), Jesse Peveril (Καναδάς), Alexander Schauer (Αυστρία), Yoann Leroux (Γαλλία) και Alfred Scott (ΗΠΑ), καθώς και 7 αθλητές από τον Online Qualifier, οι: Pedro Phosky Leon (Ισπανία), Joey Adrian (HΠΑ), Pedro Salgado (Πορτογαλία), Calen Chan (ΗΠΑ), Sydney Olson (ΗΠΑ), Lynn Jung (Λουξεμβούργο) και Pamela Forster (Αυστρία).

Όλα έτοιμα λοιπόν για τη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου! Θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στις 16:00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και από το Novasports 1 HD, ενώ όσοι προτιμούν την digital εμπειρία μπορούν να τον παρακολουθήσουν από το www.redbullartofmotion.com και το Red Bull TV, το οποίο είναι διαθέσιμο σε τηλεοράσεις με πρόσβαση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη