Σαντορίνη: Γιορτή για τα 50 χρόνια λειτουργίας του Ομίλου Γ&Ε Καραμολέγκος

Τα 50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του γιόρτασε την Τετάρτη 13/7 ο ξενοδοχειακός Όμιλος Γ&Ε Καραμολέγκος, σε ένα μοναδικό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Kamari Beach, το πρώτο resort hotel στο Καμάρι της Σαντορίνης, που άνοιξε το 1972.

Την λαμπερή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί συνεργάτες του Ομίλου, επισκέπτες των ξενοδοχείων του και φυσικά η ιδιοκτησία της οικογένειας του πρωτοπόρου Γεώργιου Καραμολέγκου που ίδρυσε τον ξενοδοχειακό Όμιλο.

Οικογένεια Καραμολέγκου

Σε δήλωσή της, η CEO του Ομίλου κα Μαργαρίτα Καραμολέγκου αναφέρει:

“Σε αυτή τη μεγάλη διαδρομή των 50 χρόνων, συνδέθηκαν οι ζωές της οικογένειάς μας με αμέτρητους ανθρώπους, επισκέπτες, συνεργάτες, συγγενείς και φίλους. Πρωτοπορία, τόλμη, όνειρο, επιμονή, φαντασία, εργασία και η παροχή υπηρεσιών υψηλής φιλοξενίας έχουν υπάρξει τα συστατικά της επιτυχημένης πορείας του ομίλου. Τις ίδιες αξίες συνεχίζουμε να υπηρετούμε και εμείς σήμερα, η δεύτερη και η τρίτη γενιά ξενοδόχων της οικογένειας Καραμολέγκου με ευγνωμοσύνη στους γονείς και τους παππούδες, με συνέπεια και θάρρος. Η σημερινή βραδιά αποτελεί ορόσημο γιατί επίσημα μετονομάζουμε τον Όμιλο σε Kord Hotels“.

Η ιστορία του Ομίλου
Στις 13 Ιουλίου 1972 άνοιξε τις πόρτες του το Ξενοδοχείο Kamari Beach, το πρώτο resort hotel στο Καμάρι. Σήμερα η εταιρεία μετρά τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες, διαφορετικών κατηγοριών και σε διαφορετικές τοποθεσίες, καλύπτοντας όλο το εύρος της αγοράς και προβάλλει εκλεπτυσμένη αισθητική ανεξαρτήτως κατηγορίας. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία The Majestic Hotel 5 αστέρων στα Φηρά, τις πολυτελείς κατοικίες Xenones Filotera στο Ημεροβίγλι και τα ξενοδοχεία Rosebay & Kamari Beach 4 αστέρων στο Καμάρι.

Μόνιμη έκθεση φωτογραφίας στο Kamari Beach
Στο πλαίσιο της επετείου των 50 χρόνων, το ξενοδοχείο Kamari Beach φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “50 χρόνια-50 φωτογραφίες”, στην οποία παρουσιάζονται μοναδικές εικόνες της Σαντορίνης, με έντονη αισθητική υπόσταση, από εκλεκτούς φωτογράφους που έχουν συνεργαστεί με τον ξενοδοχειακό όμιλο. Συγκεκριμένα,  εκτίθενται φωτογραφίες των Βασίλη Μακρή, Δημήτρη Μιχαλόπουλου, Γιώργου Βεντούρη, Σπύρου Καραβά και Δημήτρη Ρότσιου.

Η έκθεση είναι επισκέψιμη καθημερινά 09:00-23:00.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη