Γιορτή λήξης για τις ακαδημίες της ΑΕΣ

Ξεκίνησαν τα καλοκαιρινά προγράμματα αθλητικής δράσης

Την τελευταία κοινή προπόνηση για την περίοδο 2016 – 2017 πραγματοποίησαν, το Σάββατο 10 Ιουνίου, οι νεαροί αθλητές όλων των τμημάτων υποδομής της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης. Οι μικροί αθλητές παρουσίασαν τις δεξιότητές τους στους γονείς, τις οικογένειές τους και τους φίλους που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, ενώ με την καθοδήγηση των προπονητών τους και των συναθλητών τους, των αγωνιστικών τμημάτων, πήραν μέρος σε αγώνες επίδειξης, στέλνοντας το μήνυμα ότι το μπάσκετ στη Σαντορίνη έχει εξέλιξη, συνέχεια και μέλλον!

Το “παρών” έδωσαν βέβαια και οι χρυσοί Παίδες μαζί με τις χρυσές Κορασίδες της ομάδας, καθώς και οι αργυροί Έφηβοι, που στόλισαν με τα τρόπαια και τα μετάλλιά τους τις αναμνηστικές φωτογραφίες της πιο επιτυχημένης αγωνιστικής χρονιάς για τις ακαδημίες της ΑΕΣ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο γιατρός κ. Αριστοτέλης Μάστακας και ο φαρμακοποιός κ. Νικόλας Ζαχαρόπουλος έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα και την αντηλιακή προστασία του δέρματος κατά τη διάρκεια των θερινών δραστηριοτήτων. Το φαρμακείο Ζαχαρόπουλου μάλιστα σε συνεργασία με την εταιρεία Frezyderm, προσέφερε σε όλους τους αθλητές, ένα ειδικό πακέτο δοκιμαστικών προϊόντων, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ηλιοπροστασίας και προσωπικής υγιεινής.

[adning id="140783"]


Στο μεταξύ, ήδη έχει ξεκινήσει από την ΑΕΣ το καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλητικής δράσης για νέους αθλητές που ηλικιακά ανήκουν στα τμήματα εφήβων, παίδων, κορασίδων και προαγωνιστικό.

Το πρόγραμμα θα εξελιχθεί σε τρεις περιόδους των είκοσι ημερών, από Δευτέρα έως Σάββατο, και στοχεύει στην ατομική βελτίωση των αθλητών σε θέματα τεχνικών ικανοτήτων και συντονισμού, στην ενίσχυση των φυσικών χαρακτηριστικών (ταχύτητα, ευλυγισία, έκρηξη, ενδυνάμωση), καθώς και στη διατήρηση και βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Ημερομηνίες περιόδων: 12/6 έως 02/07, 05/07 έως 25/07 και 31/07 έως 20/08. Οι αθλητές μπορούν να επιλέξουν τη συμμετοχή τους σε μία ή και στις τρεις περιόδους. Το κόστος για κάθε περίοδο είναι 65 € ανά αθλητή και θα υπάρξει έκπτωση αν ο αθλητής παρακολουθήσει και τις τρεις περιόδους.

Πληροφορίες και εγγραφές: προπονητής Κωνσταντίνος Αξιώτης, τηλ. 6934743181 και 6972669078, Αγγελική Γεωργαντοπούλου, τηλ. 6974307891

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη