Γενικό Νοσοκομείο Θήρας: 8 χρόνια λειτουργίας, 6 διοικητές και συνεχίζουμε…

Ενημερωτική εκδήλωση με τον απολογισμό έργου της απερχόμενης Διοικήτριας την Παρασκευή 12/7

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται οκτώ χρόνια από τότε που το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας εγκαινιάστηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί, με πολλές υποσχέσεις για πλήρη στελέχωση από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και πλήρη υλικοτεχνική υποδομή, ώστε να παρέχει αξιόπιστα υπηρεσίες υγείας σε κατοίκους και επισκέπτες της Σαντορίνης και των γύρω νησιών.

Μέσα στα οκτώ χρόνια που πέρασαν από τότε, το νοσοκομείο, που λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ ΑΕ), παλεύει να βρει τα βήματά του και να αντιμετωπίσει το βασικότερο πρόβλημα της υποστελέχωσης. Τις προκλήσεις του νοσοκομείου κλήθηκαν αυτά τα χρόνια να διαχειριστούν για πολύ ή λίγο διάστημα έξι διοικητές/διοικήτριες: η Μαρία Μαυρικάκη, ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, ο Παρασκευάς Σαλίβερος, ο Βασίλης Μαλαματένιος, ο Νικόλαος Διαμαντόπουλος και τελευταία η Λένα Μπορμπουδάκη, της οποίας ο κύκλος φαίνεται πως έκλεισε.

Την Παρασκευή 12/7, ώρα 11:00, θα γίνει στην αίθουσα εκπαίδευσης του νοσοκομείου, στο ισόγειο του κτηρίου, ενημερωτική εκδήλωση για τον “απολογισμό της απερχόμενης Διοικήτριας του ΓΝ Θήρας και Αντιπροέδρου ΔΣ ΑΕΜΥ ΑΕ”.

Στην ενημέρωση καλούνται όλοι οι πολίτες και θεσμικοί φορείς του νησιού, καθώς και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, οι οποίοι θα ενημερωθούν για τους λόγους υποβολής παραίτησης της κας Μπορμπουδάκη.

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη