ΕΛΤΑ: Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Η δράση διοργανώνεται, για περισσότερα από 30 χρόνια, δωρεάν από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με τη φροντίδα όλων των ανθρώπων τους

Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια παίρνουν τη θέση τους έξω από τα κεντρικά ταχυδρομεία της χώρας και όλο το δίκτυο των ΕΛΤΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί -και να απαντήσει- στα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη.

Το σύνθημα για την έναρξη της αγαπημένης δράσης των Ελληνικών Ταχυδρομείων “Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη” δίνει φέτος ο Πίξελ, ο ψηφιακός ταχυδρόμος, που αναλαμβάνει, με τα ηλεκτρονικά του εργαλεία, να μεταφέρει όλα τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη, με πολλή αγάπη και γιορταστική διάθεση. Ο ίδιος ο Πίξελ ετοίμασε τη φετινή απαντητική γιορταστική κάρτα-έκπληξη των ΕΛΤΑ που θα λάβουν όσοι πιστεύουν στο όνειρο.

Τον Πίξελ θα τον βρείτε στο https://hohoho.elta.gr, το χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site των ΕΛΤΑ, απ’ όπου δίνει χρηστικές πληροφορίες για το φετινό σας γράμμα. Εκεί θα βρείτε επίσης κατατοπιστικά βίντεο με αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα γράψετε το γράμμα σας ώστε να λάβετε την απάντηση-έκπληξη του Πίξελ, έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια και άλλες εκπλήξεις. Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί θα βρούνε οδηγίες για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην τάξη μαζί με τους μαθητές τους.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη