Το ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα, είναι και ιδέα. “The Greek Summer is a state of mind”, αυτό είναι το νέο μήνυμα που εκπέμπει από σήμερα ο ελληνικός τουρισμός, όπως αυτό παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας καμπάνιας επικοινωνίας της Ελλάδας στις αγορές του κόσμου, παρουσία του πρωθυπουργού, της πολιτικής ηγεσίας του τουρισμού, αλλά και φορέων του κλάδου.

Κατά τη σημερινή επίσημη εκδήλωση της νέας τουριστικής καμπάνιας επικοινωνίας της Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο Cine Αίγλη, στο Ζάππειο, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης σημείωσε ότι η Ελλάδα ανοίγει την αγκαλιά της να υποδεχτεί τους επισκέπτες της με κανόνες και ασφάλεια. Ο κος Θεοχάρης εστίασε στη συνεργασία του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της Marketing Greece, που υλοποίησε την καμπάνια, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες συμμαχίες είναι για το καλό της Ελλάδας και “θέλουμε περισσότερες τέτοιες συμμαχίες”.

Από την πλευρά της η διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece Ιωάννα Δρέττα σημείωσε ότι η εταιρία του ΣΕΤΕ αναλαμβάνει το κόστος της υλοποίησης της καμπάνιας παρέχοντας ελεύθερα πνευματικά δικαιώματα στην ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου μέσω του ΕΟΤ να ξεδιπλωθεί στις αγορές του κόσμου. Εστιάζοντας στο μήνυμα της καμπάνιας, η κα Δρέττα τόνισε ότι σχεδιάστηκε ένα μήνυμα λιτό και απέριττο, σεμνό και με μέτρο, γεμάτο με συναίσθηση. Σε ένα μόνο πλάνο διάρκειας 40 δευτερολέπτων χωράνε όλα τα παραπάνω. όπως είπε.

Με τη σειρά του, ο επικεφαλής δημιουργικού (Chief Creative Officer) στην προεδρία της κυβέρνησης Στηβ Βρανάκης σημείωσε ότι η παρούσα καμπάνια στοχεύει μεταξύ άλλων στην διεύρυνση της σαιζόν.

Ακολουθεί το πρώτο video της καμπάνιας, ενώ παράλληλα δημιουργείται και η ελληνική εκδοχή της ταινίας, με στόχο την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here