20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γενική Συνέλευση και εκλογές στη Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών

Share

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Θηραϊκής Εταιρείας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών προσκαλεί τα μέλη της Εταιρείας σε Γενική Συνέλευση το Σάββατο 5/11, ώρα 11:00, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στα Φηρά.

Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται με σκοπό την εγγραφή νέων μελών, τον απολογισμό πεπραγμένων της τριετίας 2019-2022, καθώς και τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου τριετούς διάρκειας.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Όποιο εγγεγραμμένο και ταμειακά τακτοποιημένο μέλος της Εταιρείας επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ, θα πρέπει να ενημερώσει την πρόεδρο του ΔΣ Ιωάννα Βαμβακούρη μέσω email στη διεύθυνση thiret2006@gmail.com μέχρι και την Τρίτη 25/10. “Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο νέο ΔΣ είναι το συνεργατικό πνεύμα και η αφιέρωση χρόνου και αφιλοκερδούς εργασίας για την επίτευξη των στόχων της Θηραϊκής Εταιρείας”, σημειώνεται στο σχετικό κάλεσμα.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά το Σάββατο 12/11, ώρα 11:00, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο. Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, θα ακολουθήσει ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία και θα ολοκληρωθεί στις 16:00.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη