Γυρίσματα κινέζικης ταξιδιωτικής εκπομπής σε Σαντορίνη και Κεφαλλονιά

Στην Ελλάδα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η δημοφιλής Κινέζα ηθοποιός και τραγουδίστρια Dilireba Dilimulati, προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα για τις ανάγκες της ταξιδιωτικής εκπομπής “Slow life: Feel the world”.

Η πολυμελής αποστολή 50 ατόμων, πραγματοποίησε γυρίσματα στην Κεφαλλονιά και την Σαντορίνη για την παραγωγή δυο επεισοδίων της δεύτερης σεζόν της εκπομπής. Τα επεισόδια θα μεταδοθούν εντός του 2019 από την ψηφιακή βίντεο-πλατφόρμα IQIYI και από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης WEIBO.

Η εκπομπή ακολουθεί επώνυμους καλλιτέχνες και influencers σε προορισμούς που οι ίδιοι επιλέγουν και απευθύνεται σε κοινό υψηλού εισοδηματικού και μορφωτικού επιπέδου. Η Dilireba Dilimulati, την οποία ακολουθούν πάνω από 63 εκατ. άτομα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης WEIBO, έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια στην Κίνα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται διαφημιστικά με διεθνείς φίρμες καλλυντικών.

Η πρόσκληση έγινε από το Γραφείο του ΕΟΤ στην Κίνα, στο πλαίσιο της εθνικής τουριστικής πολιτικής για υλοποίηση δράσεων δημοσίων σχέσεων με στόχο την προσέλκυση στην Ελλάδα της διεθνούς βιομηχανίας θεάματος για την καλύτερη δυνατή προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό με το μικρότερο δυνατό κόστος

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη