21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Happening Now: #Greek Summer με στόχο τους Ευρωπαίους της τελευταίας στιγμής

Share

happening_nowΕθνική Καμπάνια Επικοινωνίας, με στόχο την αύξηση των κρατήσεων και την περαιτέρω ισχυροποίηση του τουρισμού στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα (22/7) η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

Η καμπάνια με τίτλο Happening Now: #GreekSummer σχεδιάστηκε με στόχο την ενίσχυση των κρατήσεων τελευταίας στιγμής και τη μετάδοση της πραγματικής εικόνας της Ελλάδας, υπενθυμίζοντας το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι που “Συμβαίνει Τώρα”. Η καμπάνια  απευθύνεται στο Ευρωπαϊκό κυρίως κοινό, μέσω διαδικτύου και social media, και θα παρουσιαστεί με ειδικά γραφικά, βίντεο, εικόνες και ελκυστικά μηνύματα για την Ελλάδα, καλώντας το κοινό να γίνει ενεργό μέλος και να μοιραστεί τις στιγμές και τις εμπειρίες του από το ελληνικό καλοκαίρι.

Η πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού υλοποιείται από τον ΕΟΤ, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Την πρωτοβουλία στηρίζουν οι Περιφέρειες και όλος ο Τουριστικός κλάδος μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας τους.

Προσαρμογή στα δεδομένα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου
Η καμπάνια αυτή πρόκειται να εξειδικευτεί τις επόμενες μέρες για τα νησιά του Ν. Αιγαίου και θα χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την αναστροφή του κλίματος που έχει δημιουργηθεί στην Ευρώπη εξαιτίας των πρόσφατων πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της στρατηγικής συμμαχίας για τον τουρισμό μεταξύ της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του ΣΕΤΕ, η οποία ανακοινώθηκε σήμερα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη