20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Hit Pause: Πάτα παύση και σκέψου

Share

Το διαδίκτυο είναι ανεξάντλητη πηγή πληροφοριών για κάθε πεδίο ενδιαφέροντος. Όσο ψάχνουμε, βρίσκουμε. Κείμενα, αναλύσεις, βίντεο… οι πληροφορίες διαδέχονται η μία την άλλη με ρυθμούς καταιγιστικούς. Κάθε πότε όμως πατάμε το pause; Κάνουμε ποτέ παύση για να φιλτράρουμε, να σκεφτούμε ή και να αμφισβητήσουμε αυτά που βλέπουμε και ακούμε;

Η παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο είναι μεγάλη, κάτι που αναγνωρίζει και το YouTube, το οποίο ξεκίνησε καμπάνια για την καταπολέμησή της κάτω από τον γενικό τίτλο “Hit Pause”.

“Συναισθηματική γλώσσα”, “Ψευδές δίλημμα”, “Απόκρυψη της μεγάλης εικόνας” είναι μερικές μόνο από τις τακτικές παραπληροφόρησης στις οποίες εστιάζει το YouTube και για κάθε μία από αυτές ανέθεσε στην εταιρεία Nomint* την παραγωγή σχετικών animation video που περιλαμβάνονται στην παραπάνω καμπάνια .

Δείτε τα παρακάτω και μην ξεχνάτε να κάνετε “παύση”.

* Η εταιρεία Nomint, των Γιάννη Κωνσταντινίδη και Χρήστου Λεφάκη, εδρεύει στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται στις διαφημιστικές παραγωγές για λογαριασμό σημαντικών πελατών από όλο τον κόσμο, με έμφαση την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. 

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη