20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

100% Hotel Show, 17-20 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Share

Στις 17-20 Νοεμβρίου, στην Αθήνα, στήνεται στο 100% Hotel Show το πληρέστερο concept για την κατασκευή και ανακαίνιση ξενοδοχείων.

Με προσεκτικά επιλεγμένες εταιρείες & λύσεις για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, το 100% Hotel Show επιβεβαιώνει το ρόλο του ως συστηματική πλατφόρμα για την ενίσχυση και ανάδειξη του Ξενοδοχειακού Design. Φτάνοντας στην 5η του διοργάνωση, το 100% Hotel Show έχει ήδη αποδείξει τη σημαντική συνεισφορά του στο Ξενοδοχειακό Design, καθώς παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου και δίνει στοχευμένες λύσεις στους ξενοδόχους που επισκέπτονται την έκθεση.

[adning id="140783"]


Η προσέγγιση του ξενοδοχειακού Design δε σταματά μόνο στους εκθέτες, αλλά ενισχύεται με τα Hotel Design Awards, τα οποία καθιερώνονται πλέον ως ο κορυφαίος θεσμός για το Ξενοδοχειακό Design, αναδεικνύοντας τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία και δίνοντας έμπνευση στους επισκέπτες.

Η φετινή διοργάνωση έχει να παρουσιάσει συναρπαστικές προτάσεις για τους ξενοδόχους και τους αρχιτέκτονες που θα επισκεφτούν την έκθεση, από τις 17-20 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη