Aegean: Σύνδεση Σαντορίνης και Μυκόνου με Τελ Αβίβ από το 2018

Την αεροπορική σύνδεση της Σαντορίνης και της Μυκόνου με το Τελ Αβίβ και της Μυκόνου με τη Βηρυτό ανακοίνωσε μεταξύ άλλων νέων δρομολογίων για το 2018 η Aegean Airlines. Ο προγραμματισμός της εταιρείας για την ερχόμενη χρονιά περιλαμβάνει 18 νέα δρομολόγια, 11 νέους προορισμούς και 700 χιλιάδες επιπλέον διαθέσιμες θέσεις.

Το νέο πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει ένα δίκτυο 153 προορισμών, σε 44 συνολικά χώρες, με 16,6 εκ. διαθέσιμες θέσεις. Η ενίσχυση του δικτύου της εταιρείας προσφέρει το 2018 αυξημένη προσβασιμότητα, μέσω και των νέων συνδέσεων, σε βασικές αγορές που αποτελούν κύριες πηγές τουρισμού για τη χώρα μας, όπως είναι η Γαλλία, η Ιταλία και η Γερμανία.

[adning id="140783"]


Πιο συγκεκριμένα, στο δίκτυο πτήσεων της Aegean για το 2018 προστίθενται 18 νέα δρομολόγια που αντιστοιχούν σε 11 νέους προορισμούς από τη βάση της Αθήνας (Τορίνο, Παλέρμο, Μπολόνια και Λαμέτζια Τέρμε στην Ιταλία, Μάλαγα στην Ισπανία, Βασιλεία στην Ελβετία, Ζάγκρεμπ και Ζαντάρ στην Κροατία, Βίλνιους στη Λιθουανία, Κλουζ Ναπόκα στη Ρουμανία και Σκόπια στην ΠΓΔΜ) και 7 νέα δρομολόγια από την Περιφέρεια (Κέρκυρα-Μόσχα, Σαντορίνη-Τελ Αβίβ, Μύκονος-Τελ Αβίβ, Μύκονος-Βηρυτός, Ρόδος-Λυών, Ρόδος-Βηρυτός, Ηράκλειο-Βηρυτός). Συνεχίζοντας τη στρατηγική εστίασης στην ενίσχυση του κόμβου της Αθήνας, η οποία επιφέρει οφέλη τόσο για την ίδια την πόλη, όσο και για τις άλλες περιοχές και τα νησιά της χώρας, η AEGEAN το 2018 θα συνδέει την Ελληνική πρωτεύουσα με 81 προορισμούς εξωτερικού.

“Είναι η πρώτη φορά που τόσες πόλεις από κύριες τουριστικές αγορές έχουν άμεση σύνδεση με την Αθήνα, που υποστηρίζει τόσο τα σύντομα city breaks, όσο και την προσβασιμότητα στα νησιά μας” υπογράμμισε ο Αντιπρόεδρος της Aegean κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη