“Hybrid Hybridities” από τις 9/9, στη Sealed Earth Gallery, στο Ημεροβίγλι

Το πρώτο solo show του Andrew Hazewinkel στην Ελλάδα παρουσιάζει μια συλλογή από έργα γλυπτικής, φωτογραφίας, και άλλων μορφών έκφρασης του πολυτάλαντου καλλιτέχνη

Με την ατομική έκθεση του Αυστραλού καλλιτέχνη Andrew Hazewinkel, με τίτλο Hybrid Hybridities, συνεχίζεται από τις 9 Σεπτεμβρίου το εκθεσιακό πρόγραμμα της Sealed Earth Gallery, στο Ημεροβίγλι.

Η έκθεση αντανακλά τις πολυδιάστατες τεχνικές του καλλιτέχνη και περιλαμβάνει μια συλλογή από κεραμικά γλυπτά, χιμαιρικά πλάσματα όπως χαρακτηρίζονται από τον ίδιο, “μισά πνεύμα και μισά άνθρωποι, αερικά μα και γήινα”, συνοδευόμενα από ένα διπλό φωτογραφικό έργο και ένα εκκρεμές γλυπτό που ταλαντεύεται ανάμεσα στη φύση Ελλάδας και Αυστραλίας, καθώς και τις φιγούρες από μόλυβδο, έργα αρχαία και σύγχρονα ταυτόχρονα, φτιαγμένα με το πιο αρχαίο τρόπο χύτευσης στις παραλίες της Ανάφης. Διευρύνοντας τα όρια της υβριδοποίησης, ο Andrew πλάθει ζευγάρια όχι μόνο απτών υλικών, αλλά και ιστοριών, διαδικασιών, λειτουργιών, αναμνήσεων, εμπειριών, τόπων και μορφών.

Ο Αυστραλός καλλιτέχνης Andrew Hazewinkel ζει και εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια στην Αθήνα. Ασχολείται κυρίως με τη γλυπτική και τη φωτογραφία. Έργα του έχουν παρουσιαστεί στα Villa Empain, The Boghossian Foundation Brussel, τη 31η Μπιενάλε Γραφιστικής Τέχνης της Λιουμπλιάνα, την Εθνική Πινακοθήκη της Βικτόρια, το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης της Αυστραλίας, την Γκαλερί Τέχνης της Νέας Νότιας Ουαλίας, το Κέντρο Σύγχρονης Φωτογραφίας της Μελβούρνης. Σε αυτή την έκθεση, την πρώτη ατομική έκθεσή του στη Ελλάδα, παρουσιάζει μία συλλογή από μικρά γλυπτά και φωτογραφίες.

Τα εγκαίνια είναι προγραμματισμένα για το Σάββατο 9/9 στις 18:00.

Διάρκεια έκθεσης: 9 Σεπτεμβρίου-28 Οκτωβρίου
Ωράριο: 10:30-14:00 & 18:30-22:00

Sealed Earth Gallery | Οδός Βάτου, Μαλτέζα, Ημεροβίγλι | Τηλ. +306975811500 | www.sealedearth.art

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη