Η 25η Μαρτίου στη Σαντορίνη – Φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις παρελάσεις που έγιναν στα χωριά της Σαντορίνης, σήμερα 25 Μαρτίου 2022. Η ζεστή ηλιόλουστη μέρα δημιούργησε ιδανικές συνθήκες τόσο για όσους συμμετείχαν όσο και όσους τις παρακολούθησαν.

Δείτε στιγμιότυπα από την κεντρική παρέλαση στα Φηρά -μαθητών, συλλόγων καθώς και τμήματος Εθνοφυλακής Θήρας με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου- στις εικόνες που ακολουθούν. Είχε προηγηθεί δοξολογία στη Μητρόπολη και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων.

Οι φωτογραφίες εναλλάσσονται αυτόματα (όταν το βελάκι βρίσκεται πάνω στη φωτογραφία η εναλλαγή σταματά). Χρησιμοποιήστε τα βελάκια για εξατομικευμένη περιήγηση.


Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Λίγο μετά το μεσημέρι, μια πολύ μεγάλων διαστάσεων ελληνική σημαία αναρτήθηκε, με την βοήθεια γερανού, στον προαύλιο χώρο της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων στον Πύργο και παράμεινε αναρτημένη για αρκετές ώρες. Η ενέργεια αυτή ήταν αποτέλεσμα πρωτοβουλίας ομάδας πολιτών, ως ένα μήνυμα ειρήνης προς όλο τον κόσμο και την παρακολούθησε σημαντικός αριθμός κόσμου από τις ταράτσες των κτηρίων της Ένωσης ενώ ήταν ορατή από πολλά σημεία του νησιού (φωτογραφία κάτω).

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη