Η ΑΕΜΥ προσκαλεί ιατρούς ως εξωτερικούς συνεργάτες για το ΓΝ Θήρας

Σε αναζήτηση παθολόγου και νεφρολόγων

Με στόχο την υποστήριξη της παροχής των υπηρεσιών υγείας στο Γ.Ν. Θήρας, η ΑΕΜΥ ΑΕ επαναπροσκαλεί για 12μηνη συνεργασία δύο ειδικότητες ιατρών, συνολικά τρία άτομα, με καθεστώς έκδοσης από αυτούς απόδειξης παροχής υπηρεσιών.

Πρόκειται για τις ειδικότητες: α) Ιατρού Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής* (1 θέση) και β) Ιατρού Νεφρολογίας (2 θέσεις). Η συνεργασία αφορά σε παροχή ιατρικών υπηρεσιών, εντός του πλαισίου προγράμματος ιατρικής υπηρεσίας, για 272 ώρες τον μήνα / Μηνιαία Μικτή Αμοιβή: 4.270,00€.

* Συνεκτιμάται επιπρόσθετα η εμπειρία και γνώση στην επείγουσα Ιατρική ΤΕΠ, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση-διοίκηση-συντονισμό του έργου της εφημερίας.

Οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για σύναψη συνεργασίας με την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.-Γ.Ν.Θ. σε κλειστό φάκελο στο χρονικό διάστημα από 20/1/2021 έως και 1/2/2021, ώρα 14:00 ως εξής: α) να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@santorini-hospital.gr, β) να την αποστείλουν ταχυδρομικά με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών ή γ) να την υποβάλουν αυτοπροσώπως, καθημερινά 08:00-14:00, στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, Καρτεράδος, Θήρα, Τ.Κ. 84700, Υπόψη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη