Η άφιξη του Αγίου Φωτός στη Σαντορίνη

Με την πτήση της Olympic Air ΟΑ 360 θα φτάσει στις 20:30 του Μ. Σαββάτου 27 Απριλίου από την Αθήνα στη Σαντορίνη το Άγιο Φως.

Η Aegean Airlines και η θυγατρική της Olympic Air θα μεταφέρουν και φέτος το Άγιο Φως σε 14 προορισμούς, με τις προγραμματισμένες εμπορικές πτήσεις τους, αλλά και με τρία επιπλέον αεροσκάφη που θα επιχειρήσουν αμέσως μετά την άφιξή του από τα Ιεροσύλυμα στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και σε συνδυασμό με την ώρα άφιξης της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, το Άγιο Φως θα φτάσει σε κάθε προορισμό κατά προσέγγιση μεταξύ 20:00 και 22:00.

Με τις τρεις έκτακτες πτήσεις το Άγιο Φως θα μεταφερθεί σε Λάρισα, σε Ιωάννινα-Κεφαλλονιά-Ζάκυνθο και σε Σάμο-Μύκονο, ενώ με τις εννέα προγραμματισμένες θα γίνει η μεταφορά του προς Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο Λήμνο και Χίο.

Το Άγιο Φως θα μεταφέρει και η Sky Express προς Κέρκυρα, Χανιά και Κω με τις προγραμματισμένες της πτήσεις από Αθήνα, ενώ η εταιρία θα πραγματοποιήσει και έκτακτη πτήση για τον σκοπό αυτό προς Κάρπαθο.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη