Η Caldera Yachting ανάμεσα “στους άριστους, τολμηρούς και καινοτόμους” της τουριστικής αγοράς

Χρυσό Βραβείο στα Tourism Awards 2019

Η εταιρία Caldera Yachting τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο (Gold Award), στην κατηγορία “Θαλάσσιος Τουρισμός-Sailing” στα Tourism Awards 2019 στις 9 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, παρουσία στελεχών και προσωπικοτήτων του τουριστικού κλάδου που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Γιάννης Ματθαίος παρέλαβε το βραβείο αναφέροντας “Η ομαδική δουλειά είναι αυτή που μας φέρνει στην κορυφή”, δίνοντας έτσι το στίγμα του οράματος που υπηρετεί η εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και της συστηματικής και συντονισμένης δουλειάς των ανθρώπων της με στόχο να δημιουργούν εμπειρίες για τους επισκέπτες της Σαντορίνης.

Άλλη μία σημαντική διάκριση για την Caldera Yachting η φετινή, μιας και την κατατάσσει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες που λειτουργούν ως πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών και εμπλουτισμού του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από την Πρόεδρο της κριτικής επιτροπής “Τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού ανέδειξαν τους άριστους, τους τολμηρούς και τους καινοτόμους” εστιάζοντας στη σημασία των ανθρώπων που δημιουργούν καινούριες λεωφόρους σκέψης και δράσης στην τουριστική αγορά.

Η εταιρία διακρίνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά στον θεσμό των Tourism Awards, έχοντας ήδη τιμηθεί με Gold & Silver Awards στις κατηγορίες Sailing και Customer Services. Επίσης το 2017 η εταιρία τιμήθηκε με το βραβείο “Charter Company of the Year – Global Award Winner” από τα “Luxury Travel Guide Awards”, κατατάσσοντάς την στους καλύτερους του κόσμου, ενώ στο κλείσιμο του 2018 απέσπασε την σημαντική διάκριση “Best In Luxury” με Silver Award στα International Travel & Tourism Awards 2018, μία πρωτοβουλία της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης τουρισμού στο Λονδίνο WTM.

Όλες αυτές οι ιδιαίτερα τιμητικές διακρίσεις αποτελούν σημαντικά βήματα στη συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας και μία επιβεβαίωση αλλά και επιβράβευση των δεσμεύσεών της να υπηρετεί με συνέπεια τους στόχους της που παραμένουν επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση των πελατών της και την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο yachting.

Τα Tourism Awards 2019 διοργάνωσε για έκτη συνεχή χρονιά το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Marketing Greece και του ΞΕΕ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη