20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Caldera Yachting ανάμεσα “στους πραγματικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής φιλοξενίας και του τουρισμού”

Τρία βραβεία στα Tourism Awards 2023

Share

Με τρία βραβεία τιμήθηκε η Caldera Yachting στα Tourism Awards 2023, που απονεμήθηκαν στις 27/4 στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα, παρουσία στελεχών και προσωπικοτήτων του τουριστικού κλάδου. Η εταιρία βραβεύτηκε με Gold award στην κατηγορία “Θαλάσσιος Τουρισμός”, Silver award στην κατηγορία “Guest Excellence Service” και Silver award επίσης στην κατηγορία “Πρωτοβουλίες επιμήκυνσης τουριστικής περιόδου”. 

Στα δέκα χρόνια του θεσμού των Tourism Awards, τα οποία αποτελούν τα πρώτα και μεγαλύτερα βραβεία του κλάδου που συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους της τουριστικής αγοράς, η Caldera Yachting διακρίνεται για όγδοη χρονιά. Από το 2015 και κάθε χρόνο η εταιρία έχει τιμηθεί με Gold & Silver Awards στις κατηγορίες Sea Tourism και Customer Service Excellence.

Επίσης το 2017 βραβεύτηκε ως “Charter Company of the Year – Global Award Winner” από τα “Luxury Travel Guide Awards”, κατατάσσοντάς την στους καλύτερους του κόσμου, ενώ στο κλείσιμο του 2018 απέσπασε την σημαντική διάκριση “Best In Luxury” με Silver Award στα International Travel & Tourism Awards 2018, μία πρωτοβουλία της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης τουρισμού στο Λονδίνο WTM.  Το 2022, μία χρονιά επίσης υψηλών διακρίσεων, η εταιρία τιμήθηκε ως Best Luxury Private Yachts στα Luxury Lifestyle Awards, ενώ βραβεύτηκε ως Best Luxury Yacht Company in Europe στα International Travel Awards.

“Όλες αυτές οι ιδιαίτερα τιμητικές διακρίσεις αποτελούν σημαντικά βήματα στη συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας και μία επιβεβαίωση αλλά και επιβράβευση των δεσμεύσεών της να υπηρετεί με συνέπεια τους στόχους της, που παραμένουν επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση των πελατών της και την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο yachting”, τονίζουν τα στελέχη της εταιρίας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη