Η Cyclades Regatta 2018 ανοίγει πανιά

Από την 1η μέχρι τις 7 Ιουλίου θα πραματοποιηθεί στα νερά των Κυκλάδων ο 24ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Κυκλάδες 2018 – Cyclades Regatta, που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας. Η εκκίνηση θα δοθεί στην Κέα και ο τερματισμός θα γίνει στην Κύθνο, αφού τα σκάφη περάσουν από Μήλο και Κίμωλο. Φέτος μάλιστα θα διεξαχθεί και ένας αγώνας inshore στο νησί της Μήλου με συνδιοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Μήλου.

Ο αγώνας εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων ανοιχτής θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο) και γίνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Στον αγώνα θα πάρουν μέρος σκάφη ανοιχτής θαλάσσης όλων των αναγνωρισμένων κατηγοριών (ORCI, ORC CLUB, NONSPINNAKER κτλ), με τα πληρώματά τους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό,

Εκτός του αγωνιστικού μέρους, οι τοπικές αρχές, οι σύλλογοι, οι ναυτικοί όμιλοι και οι κάτοικοι των τεσσάρων νησιών, παραδοσιακά φιλοξενούν και αγκαλιάζουν ζεστά τους συμμετέχοντες και διοργανώνουν εκδηλώσεις, δίνοντας τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις τοπικές παραδόσεις, νοστιμιές αλλά και τις ομορφιές και τα μνημεία του τόπου τους. Τα πληρώματα έχουν έτσι την ευκαιρία να ξεκουραστούν αλλά και να συμμετέχουν σε πάρτι και άλλες δράσεις, όπως και στην καθιερωμένη τελετή απονομής επάθλων του κάθε μπράτσου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη