Challenge Cup: Η Drita Gjilan στον δρόμο του ΑΟ Θήρας

Απέναντι στην πρωταθλήτρια Κοσόβου KV Drita Gjilan θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Challenge Cup ο ΑΟ Θήρας. Η ομάδα της Σαντορίνης, που την προηγούμενη χρονιά έφτασε στους 8 της διοργάνωσης, θα ξεκινήσει από τη φάση των 16 και θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στην πόλη Γκνίλαν του Κοσόβου μεταξύ 3-5/12, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στη Σαντορίνη μεταξύ 17-19/12.

Η κλήρωση για την προκριματική φάση του Challenge Cup ανέδειξε και πειραϊκό εμφύλιο, καθώς Ολυμπιακός και Πορφύρας θα βρεθούν αντιμέτωποι στην προκριματική φάση της διοργάνωσης. Ο Πορφύρας θα παίξει ως γηπεδούχος στο “Μελίνα Μερκούρη”, στο Ρέντη (μεταξύ 5-7/11) και εκεί θα γίνει και η ρεβάνς με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό (μεταξύ 19-21/11). Ο νικητής μεταξύ των δύο θα αντιμετωπίσει στη φάση των 16 τη Hapoel Kfar Saba από το Ισραήλ, παλιά γνώριμη του ΑΟ Θήρας από τη συμμετοχή του στο CEV Cup το 2016. Ο πρώτος αγώνες θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και ο επαναληπτικός στο Ισραήλ.

Για το CEV Cup των ανδρών, αναδείχτηκαν τα ζευγάρια Ολυμπιακός- Μόντενα και Μπάρκομ Καζάνι Λβιβ Ουκρανίας-ΠΑΟΚ. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 10-12/12 και οι επαναληπτικοί στις 17-19/12.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη