Η έκθεση γελοιογραφίας καλά κρατεί

Συνεχίζεται μέχρι τις 25 Αυγούστου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ, η διεθνής έκθεση γελοιογραφίας με τίτλο “Γαστρονομία στη Σαντορίνη”.

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους 69 Γελοιογράφοι από 19 συνολικά χώρες και εκτίθενται συνολικά περισσότερα από 120 σκίτσα τους. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της πρωτοβουλίας του Δήμου Θήρας “2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη”.

Λειτουργεί κάθε απόγευμα 18:00 έως 21:30 και αποτελεί ιδανική πρόταση για να συνδυαστεί με μια απογευματινή βόλτα στον Πύργο. Ήδη αρκετά ξενοδοχεία κάνουν αυτή την πρόταση στους πελάτες τους και έχουν πολύ ευμενή σχόλια.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν και οι επισκέπτες καλούνται να ψηφίσουν τις καλύτερες γελοιογραφίες.

Με την ολοκλήρωση της έκθεσης θα ανακοινωθεί η απόφαση της κριτικής επιτροπής που θα επιλέξει τα 5 πιο αντιπροσωπευτικά του θέματος έργα λανβάνοντας υπόψη και τις προτιμήσεις του κοινού.

Με πρωτοβουλία και δαπάνες του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ έχει εκδοθεί βιβλιαράκι (φωτογραφία κάτω) που περιέχει τις περισσότερες από τις γελοιογραφίες που εκτίθενται. Διατίθεται στην τιμή των 5 ευρώ, στο χώρο της έκθεσης και αποτελεί εκτός των άλλων και ένα πολύ καλό “γελαστό” δώρο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη