Η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας στηρίζει το άνοιγμα της Ρώσικης αγοράς

Πολύωρη συζήτηση με τον πρόεδρο του ταξιδιωτικού γραφείου Beleon Tours, κ. Δημητριάδη, και ύστερα από αίτημά του, είχε το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη διευκόλυνση των αφίξεων Ρώσων επισκεπτών στην Σαντορίνη.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου “κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας συμφώνησε με τους συνομιλητές της να στηρίξει κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν το θέμα της έκδοσης βίζας και κατα πόσο οι διαδικασίες μπορούν να επιταχυνθούν, το θέμα της ταχύτερης εξυπηρέτησης των επιβατών στο αεροδρόμιο κ.α.

Ειδικότερα και ως προς το θέμα, η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας έχει απευθυνθεί σε κάθε Δημόσια Αρχή και Υπουργείο που άπτεται της επίλυσης των παραπάνω θεμάτων.

Για τα αποτελέσματα τα ενεργειών μας και σύμφωνα με τις απαντήσεις που θα λάβουμε, θα ενημερωθούν όλα τα μέλη μας.

Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε το μεγάλο ενδιαφέρον των Ρώσων πολιτών για την χώρα μας που αποτελεί εναν απο τους πρώτους στις προτιμήσεις τους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο.

Η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας εκφράζει την ικανοποίησή της για το περιεχόμενο και το αποτέλεσμα της συζήτησης και δεσμεύεται να στηρίξει κάθε προσπάθεια για την στήριξη και ανάπτυξη του τουρισμού στην Σαντορίνη.”

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη