Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης διερευνά τρόπους προσέλκυσης τουριστών από Τουρκία

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης στην προσπάθειά της να παρακολουθεί και να συμμετέχει σε εξελίξεις και δράσεις σχετικές με τις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις, ενημερώνει τα μέλη της ότι βρίσκεται σε επαφή με Τούρκο εκδότη – δημοσιογράφο, ο οποίος συνεργάζεται με την Ένωση Ξενοδόχων της Μυκόνου, με σκοπό να εξεταστούν οι δυνατότητες της συμμετοχής της Ένωσης στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση EMITT 2014 που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου 2014 στην Κωσταντινούπολη.

H 18η EMITT 2014 υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Πολιτισμού της Tουρκικής Δημοκρατίας και το Υπουργείο Τουρισμού, σε συνεργασία με την TUROFED (Ομοσπονδία Ξενοδόχων Τουρκίας), την TYD (Tourism Investment Association), χρηματοδοτείται από την THY Corporation και διοργανώνεται από το EKIN-ITE Group.

Πρόκειται για μια απο τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις με περισσότερες απο 4.000 συμμετοχές εκθετών απο περισσότερες απο 70 χώρες, κυρίως απο την Μέση Ανατολή, την Σαουδική Αραβία και την Ευρώπη, που εκτείνεται σε χώρο 65.000 τετραγωνικών μέτρων. Σε όσους συμμετάσχουν στην έκθεση, θα παρασχεθεί η δυνατότητα εκ των διοργανωτών να έχουν σε ηλεκτρονική μορφή την mailing list με όλους όσους συμμετείχαν (τουριστικά γραφεία κ.α.). Η εν λόγω λίστα θεωρείται ένα απο τα πιο σημαντικά εργαλεία για τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Παράλληλα και με αφορμή την έκθεση η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη της ότι βρίσκεται σε επαφές με αρμόδιους κρατικούς φορείς και ιδιώτικες εταιρίες, προκειμένου να εξετάσει τις δυνατότητες απευθείας πτήσεων με τσάρτερ απο την Κωσταντινούπολη προς την Σαντορίνη.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση μπορούν να επικοινωνήσουν το αργότερο μέχρι τις 7 Αυγούστου 2013 με τον γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Ανδρέα Πατηνιώτη στο τηλέφωνο: 2286024780 και στο κινητό 6944226204.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη