Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης στα Social Media και συνεργασία για νομική κάλυψη

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, η ‘Ενωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ξεκίνησε την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για αρχή είναι έτοιμη η σελίδα της στο Facebook, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Η Ένωση Ξενοδόχων καλεί τους χρήστες του Facebook να γίνουν μέλη της κοινότητάς της, να συμμετέχουν στις on line δραστηριότητές της, αλλά και να την προβάλλουν με τον δικό τους τρόπο. Σύντομα η Ένωση θα εμφανιστεί και σε άλλα μέσα.

Την παρουσία και προβολή της Ένωσης στα social media ανέλαβε αφιλοκερδώς η εταιρεία Panadvert που δραστηριοποιείται στο online marketing στο χώρο του τουρισμού. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Panadvert: “Η εταιρεία μας στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που έχουμε με κάποια ξενοδοχεία μέλη της Ένωσης όπως επίσης και με κάποια από τα μέλη του ΔΣ, αποφάσισε να παρέχει δωρεάν την προώθηση της Ένωσης ξενοδόχων και του νησιού στα Social Media. Ως διαχειριστές της αντίστοιχης αρμοδιότητας για την Ένωση Ξενοδόχων Μυκόνου έχουμε την εμπειρία αλλά και τη διάθεση να βοηθήσουμε την Ένωση Σαντορίνης σε αυτά τα πρώτα της βήματα. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μπορέσει η Σαντορίνη μας να παρουσιάσει τις ομορφιές της σε όλον τον κόσμο μέσω των εργαλείων του διαδυκτίου. Θεωρούμε χρέος μας ως επαγγελματίες του Online Marketing του Τουρισμού να βοηθήσουμε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, τη φιλότιμη προσπάθεια που κάνει το νέο ΔΣ. Δεν κρύβουμε ότι μας παρακίνησε θετικά η όρεξη για δουλειά και δημιουργία που είδαμε στα μάτια των νέων μελών τα οποία προσφέρουν με αγάπη και αυθεντικότητα τις υπηρεσίες τους πέρα από ιδιοτέλειες προς μόνο όφελος του νησιού και του τουρισμού γενικότερα.”

Παράλληλα, η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ξεκινάει συνεργασία με τον δικηγόρο Αθηνών, κύριο Ιωάννη Ε. Ρηγάκο, με σκοπό την υποστήριξη της Διοίκησης της Ενώσεως σε θεσμικά ζητήματα, την παροχή γνωμοδοτήσεων σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την Ένωση και τα μέλη της, την παρουσίαση νομικών θεματικών ενοτήτων του ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων-μελών μέσω ημερίδων και ομιλιών που θα διοργανώνει η Ένωση με την συμμετοχή του, την εκπροσώπηση της Ένωσης σε θεσμικά όργανα τουρισμού όπου η παρουσία νομικού κρίνεται απαραίτητη κλπ. Διευκρινίζεται ότι η παροχή των νομικών υπηρεσιών του κου Ρηγάκου προς την Διοίκηση της Ενώσεως θα πραγματοποιηθεί έναντι συμβολικής αμοιβής εκατό (100,00) ευρώ ετησίως, την οποία ο ίδιος δωρίζει στην Ένωση για την επιδίωξη των σκοπών της.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη