Η Ένωση Ξενοδόχων σχετικά με τη φιλοξενία δημοσιογράφων από το εξωτερικό

Ύστερα από αίτημα της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραικών Προιόντων – SantoWines προς την Ένωση Ξενοδόχων Θήρας για προσφορά δωματίων προκειμένου να φιλοξενηθούν δημοσιογράφοι του διεθνούς Τύπου, η Ένωση Ξενοδόχων ζητά από τα μέλη της τα εξής δωμάτια με τις προδιαγραφές που ακολουθούν:

Α. 18 μονόκλινα δωμάτια, για Κινέζους οινοδημοσιογράφους, από τις 12/6 έως τις 14/6.

Είναι επιθυμητό τα δωμάτια να έχουν θέα στην καλντέρα και η αξία τους να μην ξεπερνά τα 150 ευρω ανά διανυκτέρευση και θα ήταν καλύτερο τα δωμάτια να βρίσκονται στο ίδιο ξενοδοχείο. Η φιλοξενία αφορά καλεσμένους του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ ).

Β. 5 μονόκλινα δωμάτια, για Αμερικάνους δημοσιογράφους, καλεσμένους της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, από τις 27/6 έως την 1/7 (το ένα μονόκλινο έχει αναχώρηση στις 3/7).

Είναι επιθυμητό τα δωμάτια να έχουν θέα στην καλντέρα και να βρίσκονται στα Φηρα ή το Φηροστεφάνι. Τα εν λόγω δωμάτια ζητούνται για δωρεάν φιλοξενία από την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραικών Προιόντων.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω αιτήματα καθώς και τη δωρεάν προσφορά δωματίων μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη του προγράμματος φιλοξενίας της SantoWines κ. Στέλα Κασιώλα στο τηλέφωνο 6948573789

Τέλος, η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας ενημερώνει τα μέλη της ότι τα 3 ζευγάρια των νικητών του διαγωνισμού – κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση και προβολή των οινοποιείων της Σαντορίνης καθώς και της τοπικής κουζίνας, θα φιλοξενηθούν για 5 διανυκτερευσεις από τα ξενοδοχεία: VolcanoView, CasaFlorinaκαιAstroPalace.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη