Η Εστία Πύργου στο 13ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας “Νικόλαος Τσελεμεντές”

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης Θήρας θα εκπροσωπήσει τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά στο 13ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας “Νικόλαος Τσελεμεντές”, που θα πραγματοποιηθεί στη Σίφνο στις 5-7 Σεπτεμβρίου.

Στην εκπροσώπηση θα συμμετέχει ο Κυριάκος Πρέκας (λαούτο και τραγούδι) και ο Αντώνης Πρέκας (βιολί). Επίσης η Αρτεμία Δεναξά με χορευτική ομάδα του συλλόγου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς. Τα γλυκά που θα παρουσιαστούν φέτος θα είναι μπουσέ που θα φτιάξει η πρόεδρος του χωριού κα Ρένα Φύτρου, ενώ θα προσφερθούν επίσης ντοματοκεφτέδες όπως κάθε χρόνο από τον κο Νεκτάριο Φύτρο της ταβέρνας Καλλίστη και μελιτίνια από την Ένωση Συνεταιρισμών Θήρας.

Στο περίπτερο θα προσφέρεται κρασί της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, τσικουδιά από την Κάναβα Λουκά Λιγνού και άλλα τοπικά προϊόντα. Θα δίνονται έντυπα και θα προβάλλονται ταινίες για την ανάδειξη των νησιών και της γαστρονομίας τους.

Η Εστία απευθύνει πρόσκληση στα μέλη και τους φίλους της να επισκεφθούν και να γνωρίσουν το όμορφο νησί της Σίφνου με αφορμή το Φεστιβάλ Γαστρονομίας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη