Η Φ.Ο.Σ. παρουσιάζει…

Η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης είναι μια ερασιτεχνική ομάδα που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τη φωτογραφία και τους αρέσει να εκφράζονται μέσα από αυτήν.

Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί τακτικές συναντήσεις όπου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στην καλλιτεχνική φωτογραφία και τη σύνθεση, αλλά και να μοιραστούν με την υπόλοιπη ομάδα την αγάπη τους για τη φωτογραφία. Yπεύθυνοι της Φ.Ο.Σ. είναι οι Κώστας Θεοδωρόπουλος και Διαμαντής Κρυωνίδης.

Τις προηγούμενες χρονιές, στο τέλος κάθε κύκλου συναντήσεων τα μέλη της Φ.Ο.Σ. ετοίμαζαν την ετήσια έκθεσή τους, όπου παρουσίαζαν τα έργα τους. Φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών, δε γίνεται να προγραμματιστεί ανάλογη έκθεση, όμως τα μέλη της ομάδας εξακολουθούν να εξασκούν το χόμπι τους και να αναζητούν ενδιαφέροντα “κλικ”.

Από αύριο, Πέμπτη 7/5, το Atlantea δίνει χώρο σε μέλη της Φ.Ο.Σ. να παρουσιάσουν όμορφα στιγμιότυπα που έχει καταγράψει ο φωτογραφικός τους φακός, καθώς και να μιλήσουν για τη σχέση τους με τη φωτογραφία. Από αύριο λοιπόν και για τις επόμενες 18 ημέρες, κάθε μέρα στις 11:00, ξεκινάει το πρώτο Φ.Ο.Σ. photo project. Μείνετε συντονισμένοι!


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη