Η φετινή επέτειος των 140 χρόνων από την ημερομηνία ίδρυσης της οινοποιίας Μπουτάρη σηματοδοτείται από την ακόμα μεγαλύτερη ενασχόληση της πέμπτης γενεάς της οικογένειας Μπουτάρη στη διοίκηση της εταιρίας. Η Μαρίνα Μπουτάρη, πρωτότοκη κόρη του Κωνσταντίνου Μπουτάρη, ανέλαβε πρόσφατα τη θέση της Εμπορικής Διευθύντριας, αποκτώντας έτσι καθοριστικό ρόλο στην εμπορική ανάπτυξη της ιστορικής οινοποιίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Μαρίνα Μπουτάρη μετρά περισσότερα από 20 χρόνια προϋπηρεσίας στην επικοινωνία και στο marketing του κρασιού και της γαστρονομίας. Τα τελευταία χρόνια προώθησε την ποιοτική ελληνική γαστρονομία και τον οινοτουρισμό μέσω της εξειδικευμένης εταιρίας της Trip2taste. Σε συνεργασία με την αδελφή της Λένια Μπουτάρη, που έχει την ευθύνη της Διεύθυνσης Marketing, και υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου Οινολόγου και Γενικού Διευθυντή της εταιρίας Δρ. Ιωάννη Βογιατζή θα χαράξουν τη νέα επικοινωνιακή και εμπορική στρατηγική της οινοποιίας.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η επόμενη γενιά ανέλαβε πλέον τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εμπορική Ανάπτυξη της οινοποιίας μας. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην Μαρίνα και στην Λένια και είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα οι γνώσεις τους, η εμπειρία τους και οι ικανότητες τους θα μας βοηθήσουν να πιάσουμε τους φιλόδοξους στόχους μας με οδηγό πάντα το όραμά μας για τη Νέα Εποχή Μπουτάρη”, σχολίασε σχετικά ο Κωνσταντίνος Μπουτάρης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here