Η μεγάλη ώρα του ΑΟ Θήρας στην Ευρώπη

Τον πιο σημαντικό αγώνα της ιστορίας του δίνει την Τετάρτη 4/3, στη Γερμανία, ο ΑΟ Θήρας, που θα αντιμετωπίσει τη Dresdner στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των 8 του Challenge Cup. Μετά τη νίκη του επί της κυπελλούχου Γερμανίας στη Σαντορίνη με 3-1, ο ΑΟ Θήρας χρειάζεται δύο σετ για να σφραγίσει το εισιτήριο για το Final 4 του θεσμού. Με νίκη με οποιοδήποτε σκορ ή με ήττα στο τάι μπρέικ, η ομάδα της Σαντορίνης θα έχει πετύχει μια ιστορική πρόκριση, ενώ σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00, στη Margon Arena της Δρέσδης και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 7 HD. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Εσθονός Έρκο Βαρμπλέιν και η Αγγλίδα Καταρίνα Τσεπίνοβα.

Η ομάδα της Σαντορίνης, που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 49 βαθμούς και μία ήττα σε 18 αγώνες, προέρχεται το νικηφόρο παιχνίδι επί του Ηλυσιακού (3-1 σετ), κατά το οποίο ο Μπράνκο Γκάιτς είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει πολλές από τις βασικές του αθλήτριες.

Η Δρέσδη για την 19η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος ηττήθηκε στην έδρα της με 3-0 σετ από την Μούνστερ και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 9 νίκες και 9 ήττες και 28 βαθμούς.

Την πρόκριση στο Final 4 του Challenge Cup πέτυχε ήδη ο Ολυμπιακός, παρά την ήττα του με 2-3 από την ουγγρική Μπεκεσκάμπα, στον επαναληπτικό αγώνα που έγινε την Τρίτη 3/3 στο Ρέντη. Στο πρώτο παιχνίδι στην Ουγγαρία οι “ερυθρόλευκες” είχαν επικρατήσει με 3-1 σετ, οπότε δύο σετ τους ήταν αρκετά για να ξαναβρεθούν στην τελική τετράδα της διοργάνωσης.

Τελευταία ενημέρωση 4/3 – ώρα 11:00

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη