Σαντορίνη: “Η μικρή Ελένη με τα σπίρτα”, 11-13/12 στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Το Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης παρουσιάζει για τρεις μέρες, στη σκηνή του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, στο ΔΑΠΠΟΣ, τη μουσικοθεατρική παράσταση “Η μικρή Ελένη με τα σπίρτα“, της Στέλλας Καραμπεροπούλου. Πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία, βασισμένη στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν “Το κοριτσάκι με τα σπίρτα”, γεμάτη χιούμορ, αισιοδοξία και μουσική.

Υπόθεση:
Η Ελένη είναι ένα μικρό κοριτσάκι που προσπαθεί να ζήσει πουλώντας σπίρτα. Απογοητευμένη από την αδιαφορία του κόσμου, βρίσκει παρηγοριά στα λόγια της μητέρας της, που της λέει να έχει πίστη και όλα θα πάνε καλά, αλλά και στην παραγωγική φαντασία που έχει όπως όλα τα παιδιά και που ζωντανεύει με το άναμμα ενός σπίρτου! Θα βρει η μικρή Ελένη ανθρώπους να αγαπήσει και να είναι μαζί; Θα δείξουν τελικά οι άνθρωποι συμπόνια;

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία- Διδασκαλία: Στέλλα Καραμπεροπούλου
Σκηνογραφία: Ανεζίνα Μπλαζογιαννάκη
Βοηθός σκηνογράφου: Μαίρη Λουκοπούλου
Κοστούμια – Επιλογή Τραγουδιών: Στέλλα Καραμπεροπούλου
Στίχοι Τραγουδιών: Δήμητρα Καραμπεροπούλου, Ματίνα Γκύζη, Στέλλα Καραμπεροπούλου
Ηχογράφηση: Μάριος Μαρόλιας
Φωτογραφίες: Δημοσθένης Χρηστόπουλος
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Αγιαννιωτάκη Γωγώ, Βάλβη Ζωή, Γκύζη Ματίνα, Δημόγλου Μαρία, Ζαμπέλη Ειρήνη, Ζώρζου Καλλιόπη, Καραμολέγκου Αργυρούλα, Καραμολέγκου Μαρκία, Καρνάκης Διονύσης, Κατσιάνου Μαριέττα, Κουλουριώτης Αντώνης, Κουλουριώτης Νίκος, Λουκοπούου Νατάσα, Μπαμπλούδη Περιστέρα, Μπέλλου Νίκη, Παπαϊωάννου Κωνσταντίνος, Πλέπη Άννα, Τσιμπανάκου Βασιλική, Φύτρου Παναγιώτα.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο 11/12 στις 18:30 | Κυριακή 12/12 στις 17:30 | Δευτέρα 13/12 στις 18:30 Χριστουγεννιάτικο Χωριό – ΔΑΠΠΟΣ | Είσοδος ελεύθερη, με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για τους ενήλικες και με δήλωση αρνητικού self test για τα παιδιά 4-17 ετών.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη