Dating: Η νέα εφαρμογή για γνωριμίες μέσω Facebook

“Σε κάθε πόλη που επισκέπτομαι, άνθρωποι με σταματούν και μου διηγούνται ιστορίες για το πώς γνώρισαν τον/την συζυγό τους μέσω του Facebook. Αυτό είναι υπέροχο συναίσθημα και μέχρι πρόσφατα το Facebook δεν είχε εφαρμογές και χαρακτηριστικά να ενθαρρύνουν τις γνωριμίες” δήλωσε χθες (5/9) ο ιδρυτής του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης Mark Zuckerberg, κάνοντας παράλληλα γνωστή και την νέα υπηρεσία Facebook Dating που από χθες είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ.

Η εφαρμογή απευθύνεται σε ενήλικες χρήστες και το προφίλ που δημιουργεί κάποιος ενδιαφερόμενος είναι ξεχωριστό από αυτό που χρησιμοποιεί στο Facebook, έχοντας όμως τη δυνατότητα να ενσωματώσει επιλεκτικά φωτογραφίες και stories από το Facebook και το Instagram.

Η εφαρμογή θα έχει επίσης και τη λειτουργία “Secret Crush”, όπου ο χρήστης καλείται να χαρακτηρίσει έτσι μέχρι εννέα ήδη φίλους του από το Facebook ή το Instagram, οι οποίοι θα λάβουν μια ανώνυμη ειδοποίηση και αν ο αρχικά ενδιαφερόμενος μπει στη λίστα των εννέα και από την άλλη πλευρά, τότε μόνο θα αποκαλύπτεται ο “κρυφός πόθος”.

Εκτός από τις ΗΠΑ, το Facebook Dating είναι ήδη διαθέσιμο σε 19 ακόμα χώρες (Αργεντινή, Βολιβία, Βραζιλία, Καναδά, Χιλή, Κολομβία, Ισημερινός, Γκάνα, Λάος, Μαλαισία, Μεξικό, Παραγουάη, Περού, Φιλιππίνες, Σινγκαπούρη, Σουρινάμ, Ταϊλάνδη, Ουρουγουάη και Βιετνάμ). Στην Ευρώπη αναμένεται στις αρχές του 2020.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη