Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στη μεγαλύτερη έκθεση θαλάσσιων σπορ “Boot Düsseldorf 2019”

Στο Düsseldorf της Γερμανίας θα βρίσκεται και φέτος από τις 19 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εκεί όπου διεξάγεται η μεγαλύτερη έκθεση θαλάσσιων σπορ και σκαφών, “BOOT 2019”, η οποία συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια.

Περισσότεροι από 2.000 εκθέτες, θα παρουσιάσουν ενδιαφέροντα νέα προϊόντα, σε 16 αίθουσες συνολικής έκτασης 220.000 τ.μ.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην BOOT, φιλοξενώντας στο περίπτερό της επιχειρήσεις που ειδικεύονται στα θαλάσσια σπορ (από καταδύσεις, ιστιοσανίδα, ιστιοπλοΐα έως και θαλάσσιο σκι) και νησιωτικούς δήμους των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, αναδεικνύοντας τη μεγάλη προσφορά εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων που έχει στη διάθεσή του ο εν δυνάμει επισκέπτης των νησιών.

Η έκθεση Boot Düsseldorf, αποτελεί το κατάλληλο μέρος για να προβάλλουμε τις μοναδικές επιλογές που υπάρχουν στον τόπο μας στο τομέα του καταδυτικού τουρισμού αλλά και τη μεγάλη γκάμα των θαλασσίων δραστηριοτήτων που μπορεί να βρει κανείς στο Νότιο Αιγαίο, ώστε να προσελκύσουμε ένα κοινό με εξειδικευμένα ενδιαφέροντα”, δήλωσε μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here