Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση BIT 2020 στο Μιλάνο

Το “παρών” με 21 νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων δίνει και φέτος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού BIT 2020, με σκοπό να αναδείξει τη μοναδικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νησιών της. Η έκθεση πραγματοποιείται στο Μιλάνο της Ιταλίας, ξεκίνησε την Κυριακή 9/2 και ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη 11/2.

Τα νησιά που συμμετέχουν φέτος στην BIT είναι: Νάξος, Άνδρος, Τήνος, Πάρος, Κέα, Κύθνος, Αντίπαρος, Ίος, Σέριφος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Μήλος, Σίφνος, Σαντορίνη,  Λειψοί, Κως, Κάσος, Ρόδος, Κάρπαθος, Σύμη και Αστυπάλαια.

Στοχεύοντας στην ενίσχυση της παρουσίας του στην ιταλική αγορά, το Νότιο Αιγαίο προσφέρει στο κοινό της έκθεσης άπειρες επιλογές διακοπών, αφού κάθε νησί έχει την δική του ξεχωριστή ταυτότητα, γεγονός που το καθιστά έναν από τους πιο ενδιαφέροντες τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Την αντιπροσωπεία του Νοτίου Αιγαίου συνοδεύουν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο Εντεταλμένος Τουρισμού, Κώστας Χρυσοχοϊδης και η Έπαρχος Μήλου, Έλλη Χωριανοπούλου.

Η BIT – International Travel Exhibition 2020 είναι μία από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη με παγκόσμια απήχηση, που αποτελεί σημείο συνάντησης των μεγαλύτερων tour operators της Ιταλίας, εκπροσώπων ταξιδιωτικών γραφείων και εξειδικευμένων bloggers αλλά και μεμονωμένων ταξιδιώτες από όλη τη χώρα που στόχο έχουν να ανακαλύψουν νέους προορισμούς.
 Για περισσότερα από 36 χρόνια, η BIT συγκεντρώνει σημαντικούς τουριστικούς φορείς λήψης αποφάσεων, εμπειρογνώμονες του κλάδου και προσεκτικά επιλεγμένους αγοραστές από διάφορες γεωγραφικές περιοχές.

Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 43.000 επισκέπτες από 28 χώρες. Περίπου 1.300 εκθέτες από 72 χώρες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα την έκθεση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 1.900 δημοσιογράφους από 36 χώρες και 500 ταξιδιωτικοί bloggers.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη